PRIMA ZI DE ȘCOALĂ – 14.09.2020 !

Dragi elevi și părinți,

Școala Gimnazială ”Radu Selejan” vă așteaptă cu porțile deschise luni, 14 septembrie, conform programului care a fost deja afișat pe site-ul școlii. Vă rugăm să respectați, cu strictețe, acest program.

Din motive de siguranță și pentru a respecta reglementările în vigoare, părinții vor însoții copiii până la poarta școlii (acces de pe strada Șoimului), apoi aceștia vor fi preluați de către învățător/diriginte din curtea școlii și instruiți în legătură cu modul în care se va circula în școală pe parcursul acestui semestru.

Întâmpinăm noul an școlar, 2020-2021, cu multe întrebări, teamă dar și speranța că în cele din urmă ”Totul va fi bine!!!!!” În perioada martie-septembrie, în școala noastră au început și s-au derulat lucrările de reabilitare termică a școlii. Aceste lucrări s-au finalizat la etajele: II, I și parter și vor continua la demisol și în curtea școlii până la sfârșitul anului calendaristic. Ca urmare a acestor lucrări, toate sălile din școală au fost dotate cu corpuri noi și moderne de iluminat, un nou sistem de încălzire, pereți proaspăt zugrăviți atât în interior cât și pe exterior. De asemenea, pe acoperiș au fost montate panouri solare fotovoltaice a căror energie va fi acumulată și folosită autonom, pentru nevoile școlii.

În ultimele două săptămâni, tot personalul școlii, ajutat și de părinți, a depus eforturi foarte mari pentru a face curățenie în sălile de clasă, respectiv pentru a face posibilă revenirea la școală în condiții optime pentru desfășurarea activităților instructiv educative. Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în acest uriaș efort de curățenie!!!

Pentru protejarea sănătății elevilor, a familiilor lor și a cadrelor didactice s-au aplicat următoarele măsuri igienico-sanitare: s-au montat dozatoare cu dezinfectant la fiecare etaj și în fiecare sală de clasă, dotarea fiecărei săli de clasă cu lampă UV bactericidă și s-au creat circuitele de urmat în școală – sensul de intrare este marcat de trifoiul verde iar sensul de ieșire este marcat prin fețe zâmbitoare de culoare galben. Deoarece lucrările de reabilitare termică  nu s-au încheiat accesul în școală se va face doar prin intrarea de pe strada Șoimului, intrarea de pe strada Electricienilor fiind utilizată de muncitori. După finalizarea lucrărilor, circuitele din școală vor fi modificate.

Știm că vă doriți pentru copiii dumneavoastră tot ce este mai bun!!!

Și noi ne dorim același lucru!!!!

Cu multă RĂBDARE, ÎNȚELEGERE și EMPATIE, vom reuși să obținem ÎMPREUNĂ acest lucru!!!!

DUMNEZEU să ne ajute!!!

PRIMA ZI DE ȘCOALĂ ! – Click să vezi programul fiecărei clase